@Maggie du Bois
wat een fijne camperplaats helemaal gratis en stukje verderop alle service ook helemaal gratis . Goede bakker op loopafstand en paar leuke cafeetjes en restaurantjes Restaurant 5.1 is heel leuk met lekker eten voor een goede prijs en lieve mensen. we zijn hier voor de 2 e keer en komen zeker terug. wat jammer was dit keer een respectloze camperaarster die met haar deur naar ons toe ging staan. weg privacy , heel jammer . Let hier op mensen!!!!!
Wat een geweldige plek en wat een rust. En wat is Arno een Zorgzame en gastvrije man.Hij heeft heerlijk voor ons gekookt met verse producten uit eigen tuin. ook een lekker borrelplankje en welkomstdrankje gekregen vergezeld van een gezellig praatje in de mooi aangelegde tuin. Ook een warm welkom van zijn 2 schatten van honden Louise en Lucas.We hebben enorm genoten op het prachtige Franse platteland . Bedankt Arno en de wijn was heerlijk!!!!
Hele goede plek met mooi uitzicht en alle service .Dit ging fout doordat er stroom kwam inplaats van water. Aardige mevrouw van de gemeente kwam dit oplossen dus water gekregen . 2 euro erin en op de middelste knop drukken voor water. Dorp is vergane met slechte of gesloten horeca . wel goede super u dus zelf eten klaar maken en met mooi uitzicht op eten.
het klopt idd dat de plek vrij smal is. wij hebben een campervan van 6,36 . Er was niemand toen we aankwamen dus we konden de voorste plek nemen. we kunnen ons voorstellen dat als het vol staat het heel lastig manoeuvreren is om op de middelste plekken te gaan staan verder een heerlijk verblijf. Prachtige wandeling door de wijngaarden en heerlijk gegeten bij La table de Alain restaurant van hotel la Rose op loopafstand. Gewoon komen en proberen.
het is weer net zo als heel veel camperplaatsen .plaats de camperaars maar bij de hangplek voor de jeugd beste gemeentes een Camperaar zoekt rust en elke keer weer maakt men de fout om ons op te zadelen met gillende jeugd. zo erg als hier hadden we het nog nooit . lekker gegeten in het dorp maar wij komen ons geld hier niet meer brengen, ook nog eens 5 euro betalen voor een parkeerplaats met gillende jeugd. Dat is niet wat wij camperaars zoeken
wij gingen hier de was doen en er werd gewoon 2 x 4 euro teveel afgeschreven hier dus niet gaan wassen serviceplaats ook buiten werking. Geen water , wel toilet lozen en spoelen met je eigen grijze water is mogelijk. grijs water lozen ook mogelijk
Een heerlijke plek vlakbij prachtige Wandelroute en heerlijk gegeten bij bistro des caps op loopafstand alles aanwezig voor een fijn verblijf. Water , stroom , afvoer en toilet legen. Het kraantje zit idd dicht bij de toilet uitstort maar lekker even schoonmaken met een doekje en niks aan de hand. Een min punt dat de rust verstoord wordt door gezinnen met kleine kinderen die denken dat dit een camping is. Jonge ouders ga naar de camping vlakbij.
Mixed parking bovenop Col de la Madeleine. Geen services, maar wel mooi uitzicht en wandelmogelijkheden. De twee restaurants serveren alleen tot 15.00 uur maaltijden en sluiten vroeg in de avond.
Rustige camping met mooie ruime plaatsen naar keuze in zon of schaduw. Tussen de middag toegang bij gesloten poort via telefonische instructie! Top!. Sanitair goed, maar aan vernieuwing toe. Leuk dorp op loopafstand 1,2 kilometer.
Hele rustige plaats vlakbij leuk dorp met gezellig dorpsplein.Water , stroom water lozen en toilet lozen mogelijk.Beetje jammer dat je eerst naar het dorp moet voor een jetton voor stroom.Maar als dat alles is , verder een fijne plek
Wat kan een camperaar zich nog meer wensen?Wat een fijne plek is dit. Lekkere warme schone douches en toiletten,stroom een leuke plek aan het water en dat allemaal voor maar 10 euro .Heerlijk eten in het stadje op korte loopafstand en ontbijt van de bakker aan de overkant.Wij komen hier zeker terug!